V1 Gulvvifte

kr 1299,00

Ta deg en kald og velfortjent pause fra varmen med den nye, ekstra stillegående viften fra Haus & Luft, som kan justeres i høyden!

På sine to høyere innstillinger vil den være i perfekt høyde for å kjøle deg ned mens du sitter i sofaen eller ved skrivebordet. På sin laveste innstilling, vil den skape en sval og lun atmosfære på soverommet, for en ekstra god natts søvn.

Svingfunksjonen sørger for at den kalde brisen sprer seg utover hele rommet ved bruk på dagtid og avkjøler hele kroppen din ved bruk på soverommet.

Det er ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale

Bli den første til å omtale “V1 Gulvvifte”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Produktnummer: V1-GV Kategori:
Ingen produkter i handlekurven.

Klikk og hent

Velg klikk og hent i leveringsalternativ i kassen hvis du vil hente din vare i Strømsveien 318, 1081 Oslo. Alle produkter er klare for henting etter 30 minutter. Vi sender ikke ut hentemeldinger på våre klikk og hent ordre. Les mer om klikk og hent.

60 dagers åpent kjøp

Ikke fornøyd med produktet du har kjøpt? Da kan du levere det tilbake innen 60 dager og få en full refusjon. Hvis du ønsker å benytte deg av angreretten din, kan du sende oss en mail på retur@swshop.no.

3 års garanti

En 3 års garanti aktiveres automatisk uten ekstra kostnad ved kjøp av alle Haus & Luft produkter. Garantien dekker alle feil og skader som oppstår i forbindelse med vanlig bruk av produktet, som beskrevet i bruksanvisningen. 

Fri frakt og retur

Bestillinger som gjøres på hverdager før klokken 12:00 leveres vanligvis innen to dager til Oslo, og i enkelte tilfeller også andre større områder. Ellers leveres maskinen vanligvis etterfølgende arbeidsdag.

Hei.

Vi vil gi deg 10% avslag.