Filter

kr 299,00kr 499,00

Høyeffektivt filtermateriale

Lang levetid

Enkel vedlikehold

Forbedret ytelse

Bilde av etalingsleverandører (ny)

Lurer du på hvordan du skal bytte filter? Finn avsnittet som gjelder ditt produkt og les instruksjonene for en lett og kort filterbytte-prosess.

V1 Luftfukter

Skru av luftfukteren og løft av den øverste halvdelen. Løft ut det blå filteret. Ta plastikken av det nye filteret. Sett inn det nye, blå filteret. Sett på den øverste delen. Skru på luftfukteren.

V10 Luftrenser

Skru av luftrenseren. Løft av frontdekselet. Ta ut det gamle filteret ved å dra i de hvite stroppene på siden av filteret. Kast det gamle filteret. Ta plastikken av det nye filteret. Sett inn det nye filteret, akkurat som det gamle var montert. Sett på frontdekselet. Skru på luftrenseren.

V11 Luftrenser

Skru av luftrenseren. Snu den opp ned på et mykt underlag. Ta av bunndekselet ved å vri på den hvite klaffen og løfte det av. Ta ut det gamle filteret og kast det. Ta det nye filteret ut av plastikken. Plasser det nye filteret akkurat som det gamle var plassert. Sett på bunndekselet igjen. Snu luftrenseren tilbake til original posisjon. Skru på luftrenseren.

V20 Luftrenser

Skru av luftrenseren. Løft av frontdekselet ved å ta tak i baksiden av toppen av dekselet og dra det mot deg. Deretter drar du dekselet opp og til deg. Ta av det svarte pre-filteret. Dra ut de resterende filtrene ved å dra i stroppene på siden av filtrene. Ta de nye filtrene ut av plastikken. Plasser det svarte aktive kullfilteret innerst, med stroppene mot deg. Plasser så det hvite HEPA filteret på utsiden av det svarte aktive kullfilteret, med stroppene mot deg. Sett på pre-filteret. Løft på frontdekselet. Skru på luftrenseren.

Snakk med oss

Live chat

Åpen fra 08:00 til 22:00

Modell

V1 Luftfukter, V10 Luftrenser, V11 Luftrenser, V20 Luftrenser, V10 Luftavfukter, V20 Luftavfukter

Det er ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale

Bli den første til å omtale “Filter”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Produktnummer: F Kategori:
Ingen produkter i handlekurven.

Klikk og hent

Velg klikk og hent i leveringsalternativ i kassen hvis du vil hente din vare i Strømsveien 318, 1081 Oslo. Alle produkter er klare for henting etter 30 minutter. Vi sender ikke ut hentemeldinger på våre klikk og hent ordre. Les mer om klikk og hent.

60 dagers åpent kjøp

Ikke fornøyd med produktet du har kjøpt? Da kan du levere det tilbake innen 60 dager og få en full refusjon. Hvis du ønsker å benytte deg av angreretten din, kan du sende oss en mail på retur@swshop.no.

3 års garanti

En 3 års garanti aktiveres automatisk uten ekstra kostnad ved kjøp av alle Haus & Luft produkter. Garantien dekker alle feil og skader som oppstår i forbindelse med vanlig bruk av produktet, som beskrevet i bruksanvisningen. 

Fri frakt og retur

Bestillinger som gjøres på hverdager før klokken 12:00 leveres vanligvis innen to dager til Oslo, og i enkelte tilfeller også andre større områder. Ellers leveres maskinen vanligvis etterfølgende arbeidsdag.

Hei.

Vi vil gi deg 10% avslag.