Retur

Åpent kjøp

Har dere åpent kjøp?

Enhver kunde har åpent kjøp i 30 dager fra leveringsdato. Hvis over 30 dager har gått, mister du dessverre rettigheten til å returnere din vare. Varen som ønskes returnert må være i tilnærmet samme tilstand som ved levering. Dette betyr at varen kan testes, men at den ikke kan være skadet eller ha bruksmerker utenom normalen ved tidspunkt for retur. Original innpakning må være inntakt for trygg frakt av varen. For å fullføre en retur trenger vi ordrebekreftelsen du fikk av oss på mail på kjøpsdagen. Vennligst send returen til oss og ikke til produsenten. 

Tilbakebetaling

Så fort returen din har blitt inspisert, vil du få en mail som bekrefter eller avkrefter din forespørsel om retur. Ved godkjenning vil pengene overføres til samme konto som ble brukt for å kjøpe produktet innledningsvis. Pengene bør være på din konto innen 2-4 virkedager. 

Ikke fått pengene?

Hvis du ikke har fått pengene enda, vennligst sjekk kontoen din en gang til. Hvis pengene enda ikke dukker opp, vil neste steg være å kontakte banken din. Det kan ta noen dager før din saldo oppdateres. Hvis du har gjort begge disse tingene uten hell, ta kontakt med oss på retur@swshop.no. Vi vil hjelpe deg umiddelbart med dette. 

Kan salgsvarer returneres?

Kun varer solgt til fullverdig pris kan returneres. Kjøp av salgsvarer er med andre ord endelige.

Bytte

Kan jeg bytte min vare?

Vi bytter kun enheter som er defekte eller skadede ved leveringstidspunkt. 

Returprosess

Hvordan returnerer jeg min bestilling?

Dersom du ønsker å returnere en vare, kan du sende oss en epost på retur@swshop.no. Så fort vi har behandlet ditt ønske om retur, vil du få tilsendt en returetikett på epost. Klistre returetiketten på pakken din og lever den inn til nærmeste leveringssted for Postnord. 

Hvor lang tid vil det ta å returnere en bestilling?

Avhengig av hvor du bor, vil tiden det tar å motta din retur variere. Jo nærmere Oslo, desto bedre! 

Trenger du fortsatt hjelp?

Kontakt oss på e-post (retur@swshop.no) hvis du har flere spørsmål angående din retur. 

Ingen produkter i handlekurven.