LUFTRENSER

Luftrenser mot støv

Ingen liker støv. Støv kan få hjemmet ditt til å virke skittent og uhygenisk, forårsake helseproblemer og utløse astma og allergi. Lurer du på om luftrensere kan fjerne støv eller hvilke luftrensere som er best til å fjerne støv? Da har du kommet til rett sted

Hva fjerner en luftrenser mot støv?

Husstøv

Husstøv er en fellesbetegnelse på ulike mikroskopiske partikler, som hudceller, hår, tekstilfibre, pollen, sandkorn, støvmidd, bakterier, og sopp. Slikt støv kan både være helseskadelig å puste inn og utløse allergiske reaksjoner. Heldigvis, er våre luftrensere mot støv designet for å fjerne husstøv og gi et friskere og mer støvfritt hjem. 

Trafikkstøv

Trafikkstøv kommer fra biler og andre kjøretøy, og inneholder sot, gummi, veistøv og diverse eksosgasser. Hvis du bor i nærheten av en traffikert vei eller i et byområde, kan du bli overrasket over hvor mye trafikkstøv som befinner seg inne. Men ikke bekymre deg, våre luftrensere mot støv kan hjelpe med å filtrere ut disse skadelige partiklene. 

Byggestøv (asbest)

Byggestøv, inkludert stoffer som silika og asbest, kan være en bekymring, spesielt i eldre bygninger og under bygge- og renoveringsprosjekter. Å få bygge- og betongstøv i lungene kan være svært helseskadelig. Våre luftrensere mot støv er designet for å filtrere ut disse små partiklene, og gi ren og sikker inneluft for deg og dine. 

Beste luftrensere mot støv

Våre luftrensere mot støv er spesialkonstruerte for å fjerne alle former for svevestøv i hjemmet. Vår V11 luftrenser har vunnet testguru.no sin luftrenser støv test 2023, som vi er utrolig stolte av å kunne si. Se på bruksområdene til våre luftrensere før du kjøper deg en, for å forsikre om optimal effekt. Mens V11 Luftrenser er for mindre rom og leiligheter, er V20 luftrenser for hus og større områder. 

4,6
4.6/5

V11 Luftrenser

Testvinnende støvfjerner

Standard: 48 m²

Allergi: 20 m²

4,5
4.5/5

V20 Luftrenser

Den ultimate støvfangeren

Standard: 100 m²

Allergi: 40 m²

Hvordan velge luftrenser mot støv?

Når du skal velge en luftrenser mot støv, er det flere faktorer du må vurdere. De beste luftrenserne mot støv har et HEPA filter, et aktivt kullfilter, UVC lampe og ionisator.

Filtre som fjerner støv i luften

Ingen produkter i handlekurven.

Hei.

Vi vil gi deg 10% avslag.