HL+

Sertifiseringen som holder oss trygge, friske og glade. 

Hva er HL+?

HL+ er en sertifisering som beskytter deg, dine kunder og dine ansatte mot skadelig inneluft. HL+ benytter seg av banebrytende luftfiltreringsteknologi for å redusere sannsynlighet for sykdom, øke produktivitet, øke velvære og lindre allergiplager*. 

Hvorfor bli sertifisert?

Med HL+ sertifiseringen forsikrer du deg, dine ansatte og dine kunder om at inneluften er allergenfri, sunn og ren. Ikke bare vil dette drive flere kunder din vei, men også gi arbeidstakere en god grunn til å velge deg som arbeidstaker. Du gir de en stor trygghet i en verden hvor ni av ti mennesker puster inn forurenset luft og allergi kun blir mer og mer vanlig. Her er syv gode grunner til å bli HL+ sertifisert:

1. Oppnå konkurransefortrinn

Øk kundetrafikk, øk tifredshetsgrad og få tak i de beste ansatte gjennom et unikt og fremtidsrettet salgspunkt. Ren luft er en menneskerettighet som dessverre ikke blir beskyttet av mange arbeidsgivere per dags dato. Vær unntaket. 

2. Styrk merkevaren

Med en HL+ sertifisering viser du til omverdenen at du tar vare på alle under ditt tak. Du ser de. Setter pris på de. Din virksomhet er et trygt og godt sted å jobbe. Således bygger du en sterk og meningsfull merkevare som skiller seg ut fra konkurransen. Dine kunder, så vel som dine ansatte, vil sette pris på innsatsen. 

3. Øk produktivitet

Det er bevist at økt luftkvalitet, som en HL+ sertifisering vil medbringe, kan forbedre produktiviteten hos ansatte med opptil 11%. Et studie fra Harvard School of Public Health viser at personer som jobber i godt ventilerte rom har dobbelt så god kognitiv funksjon som personer som jobber i uventilerte rom. Med andre ord, vil personer som jobber i ventilerte rom tenke, huske og lære 100% bedre enn de som ikke gjør det. Økt arbeidskvalitet og utført arbeidsmengde hos ansatte kan videre gi økonomisk gevinst på arbeidsgiver sin side. 

4. Senk sykefravær

Flere studier i senere tid har påvist en sterk sammenheng mellom klager på innendørs luftkvalitet og sykefravær. Da enhver HL+ sertifisert virksomhet vil oppleve et forbedret og sunnere inneklima, vil de ansatte trolig også møte opp oftere og føle seg bedre. Et lag er kun så sterkt som sin svakeste spiller. Med HL+ gjør du alle litt sterkere. 

5. Få kvalitetsstempel

Vis ovenfor dine kunder at du bryr deg om å holde de trygge, friske og glade. Dine ansatte vil også sette pris på det sunne inneklimaet. Det er tross alt på arbeidsplassen de tilbringer mesteparten av tiden sin. 

6. Vær forberedt

Sjansene er gode for at god innendørs luftkvalitet vil bli lovpålagt etter hvert, spesielt i bransjer som benytter seg av kjemikalier og/eller stiller ekstraordinære krav til sanitet og renhold. Med HL+ sertifisering vil din virksomhet ligge flere skritt foran og allerede ha innhentet fordeler over lang tid. Grip dagen og vær klar når uværet kommer. 

7. Utgjør en forskjell

Vær med på å utgjøre en forskjell, være et forbilde for andre virksomheter og forme fremtidens forretningssteder. Ren luft gir et bedre liv, både for kunder og ansatte. 

Slik blir du sertifisert

Mange sertifiseringsprosesser er lange og kompliserte. Det er ikke sertifiseringsprosessen til HL+. Trykk på knappen under for å få opp ditt registreringsskjema og komme i gang i dag. 

Befaring

Installasjon

Resertifisering

Priser og kostnader

Prisen for å HL+ sertifisere din virksomhet beregnes ved forespørsel. Trykk på knappen nedenfor for å motta et uforpliktende prisoverslag på mail. 

Sertifiserte forretningssteder

Alle HL+ sertifiserte forretningssteder kan finnes her. HL+ sertifisering tilbys for øyeblikket kun i Oslo, ettersom ansettelsesprosessen for de beste sertifisører og konsulenter er en prosess som ikke kan forhastes. Vi takker for tålmodigheten og ser frem til å kunne tilby HL+ sertifiseringen til alle virksomheter i hele Norge. 

Se etter det rosa klistremerket

Se etter det rosa runde klistremerket i vinduet til forretningen hvis du lurer på om inneklimaet er HL+ verifisert. Vi har gjort klistremerket rosa for å gjøre det enkelt å identifisere hvem som bryr seg om sine medmennesker, og hvem som ikke gjør det. Ren luft gir et bedre liv. 

Ingen produkter i handlekurven.

Registrering

Ditt første steg mot sunnere arbeidskraft og mer fornøyde kunder. 

Hei.

Vi vil gi deg 10% avslag.