Vårt løfte til deg.

Hos Haus & Luft, setter vi deg – kunden – i førersetet. Din tilfredshet er vårt hovedfokus, og vi lover å gjøre det som kreves for å møte dine behov og forventninger. Vår 100% fornøydhetsgaranti er ikke bare et løfte – det er grunnlaget for alt vi gjør. Fra det første møtet til oppfølgingen etter salg, jobber vi utrettelig for å sørge for at du er 100% fornøyd. 

Fri frakt og retur

Hos oss er det ingen overraskelser i kassen – frakten er alltid på oss, uansett hvor i landet du bor. Og skulle du ombestemme deg, tilbyr vi også gratis retur, uten noen spørsmål, så lenge produktet returneres i samme tilstand som det ble mottatt.

2 års garanti

Vi står bak kvaliteten på våre produkter. Derfor tilbyr vi 2 års garanti på alle våre varer. Dersom du skulle oppdage en feil eller mangel på et produkt du har kjøpt, vil vi rette opp i det så fort som mulig, uten ekstra kostnad for deg.

Personlig kundeservice

Vårt dedikerte kundeserviceteam er alltid her for å hjelpe deg. Om du trenger råd om produkter, har spørsmål om din bestilling, eller bare vil vite mer om vårt firma, er vi alltid bare en telefonsamtale eller en e-post unna.

60 dagers åpent kjøp

Vi ønsker at du skal være helt fornøyd med ditt kjøp. Derfor gir vi deg 60 dager åpent kjøp på alle våre produkter. Så lenge produktet returneres i samme tilstand som du mottok det, vil du få en full refusjon. Kjempefleksibelt!

Spørsmål?

Hvis du har noen spørsmål vedrørende vår 100% fornøydhetsgaranti, eller ønsker å lære mer om våre produkter og tjenester, er du alltid velkommen til å kontakte oss. Vårt team vil være mer enn glade for å hjelpe deg.

Ingen produkter i handlekurven.

Hei.

Vi vil gi deg 10% avslag.